У Луцьку 79 людей захворіли на ГРВІ

0
-2
У Луцьку 79 людей захворіли на ГРВІ
У Луцьку протягом вихідних було виявлено 32 нових випадки захворювання на коронавірус. Ще 79 лучан захворіли на ГРВІ.

Про це стало відомо сьогодні, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, інформує пресслужба Луцькради.

Сімейними лікарями та педіатрами було зареєстровано 79 випадків ГРВІ/грипу, з них 56 — у дітей, 23 — у дорослих. При цьому, у Волинській обласній інфекційній лікарні заповненість лікарняних ліжок склала 48,9%, у Волинській обласній клінічній лікарні — 29,4%.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині зареєстровано 57 нових випадків захворювання на COVID-19. Коронавірусну інфекцію виявлено: м. Луцьк, Камінь-Каширський, Ратнівський райони – по 9 випадків, м. Нововолинськ, Луцький район – по 7 випадків, Шацький район – 5 випадків, Маневицький, Любешівський райони – по 3 випадки, Ковельський та Володимир - Волинський райони – по 2 випадки, Рожищенський район – 1 випадок. Одужала одна особа.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні