Як у місті на Волині здавали ЗНО в умовах карантину. ФОТО

0
-3
Як у місті на Волині здавали ЗНО в умовах карантину. ФОТО
30 червня у Володимирі-Волинському відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури.

Тестування розпочалося о 11:00 годині. Через карантин цьогоріч ЗНО стало добровільним, тому писали його лише охочі отримати вищу освіту,повідомляє "Буг".

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбулося у педколеджі, школах №2, 5 і 3.

Як повідомили у пресслужбі міськради, учасники дотримувалися дистанції, на вході кожному виміряли температуру, були місця для обробки рук антисептиком, а також чергували медичні працівники (по 2 на кожному пункті).
Окрім цього, пункти були забезпечені дезінфікуючими засобами для прибирання. Організатори тестування інформували учасників про протиепідемічні заходи, яких необхідно дотримуватись, та нагадували міняти маски через 2 години.

Як повідомив начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Вячеслав Петрук, до організації тестування було залучено близько 200 педагогічних працівників.

З метою уникнення скупчення людей забезпечувалось соціальне дистанціювання біля входу в приміщення. Учасники ЗНО та інструктори були забезпечені засобами індивідуального захисту.

За правилами, при складанні ЗНО в аудиторії можуть перебувати до 15 учасників та 2 інструктори. Обов’язкова дистанція — 1,5 метри. Приміщення провітрюються та дезінфікуються.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні