Ситуація в ООС: бойовики п'ять разів порушили режим тиші

1
2
Ситуація в ООС: бойовики п'ять разів порушили режим тиші
Упродовж 19 червня в районі проведення ООС бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовились від подальшої активності", - повідомили у пресцентрі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Кримського вранці противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Згодом, поблизу Шумів агресор обстріляв українських захисників із мінометів калібру 82 мм. А по околицях населеного пункту Оріхове противник випустив 6 мін із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм.

Наших оборонців біля Хутору Вільний ворог протягом години обстрілював з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм.

Окрім цього агресор застосував біля цього населеного пункту ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

"Під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське, в результаті розриву міни, отримали поранення двоє військовослужбовців Об’єднаних сил. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан їхнього здоров’я задовільний. На ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою", - зазначили в штабі ООС.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сєпари не хочуть слухати "нелоха" і продовжують далі пуляти. Просто "пєрєстать стрєлять" не проходить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні