До сімейних лікарів прийшло 18 лучан з підозрою на COVID-19

0
2
До сімейних лікарів прийшло 18 лучан з підозрою на COVID-19
У Луцьку станом на 11 червня зареєстровано 242 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Про це стало відомо в четвер, 11 червня, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Луцькради.

За даними управління охорони здоров’я міської ради та Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, у Луцьку станом на 11 червня зареєстровано 242 лабораторно підтверджений випадок захворювання на COVID-19.

На сайті мерії інформують, що до сімейних лікарів із діагнозами грип та ГРВІ за добу звернулося 97 лучан. Встановили також 18 підозр та коронавірусну інфекцію.

«Маємо надію, що показники захворюваності у Луцьку та по всій Волинській області будуть знижуватися, і ситуація у окремих районах та містах Волині покращиться. Потрібно і надалі проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення. У громадському транспорті, магазинах та інших закритих приміщеннях, ринках необхідно перебувати у масках та дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчень людей. На жаль, маємо непоодинокі випадки інфікування за нез’ясованих причин, коли неможливо виявити джерело інфікування. Нехтування правилами карантину може становити загрозу не лише для кожної окремо взятої людини, а й для оточуючих», – виступив секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні