Відомий український боксер заявив про завершення кар’єри

0
1
Відомий український боксер заявив про завершення кар’єри
Колишній чемпіон світу з боксу у напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик завершує кар’єру.

Це доволі несподіване рішення, адже лише місяць тому він розповідав про плани повернути собі чемпіонський титул, втрачений у 2019 році в бою з росіянином.

Олександр Гвоздик оголосив про завершення кар’єри. Спершу про це написали в ESPN, а згодом видання tribuna.com повідомило, що отримало підтвердження від самого боксера.

Однак жодних пояснень чи коментарів 33-річний Гвоздик не надав.

Нагадаємо, крайній бій боксер мав 19 жовтня 2019 року – тоді він програв титул чемпіона WBC у напівважкій вазі росіянину Артуру Бетербієву.

Нагадаємо, Олександр Гвоздик у 2012 році був бронзовим призером Олімпіади, чемпіоном Універсіади у 2013, на професійному ринзі провів 18 боїв, 17 виграв (крім останнього), з яких 14 – нокаутом. Титул чемпіона WBC здобув у поєдинку проти Адоніса Стівенсона.

Олександр Гвоздик відомий в Україні не лише професійними здобутками. Він товаришує з Ломаченком та Усиком і вважає, що Росія не нападала на Україну, що війна – “це засіб наживи”, що це “бізнес верхівки”, і взагалі проблема лише “у головах людей”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні