На Волині вимагають розслідувати діяльність чиновниці ОДА

3
2
На Волині вимагають розслідувати діяльність чиновниці ОДА
На Волині просять розслідувати можливі зловживання службовим становищем керівника підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталії Степанівни Остапкович.

Петиція зареєстрована на платформі електронної демократії 15 травня. Для її розгляду Волинською обласною радою потрібно 1000 голосів.

За 5 днів до кінця терміну збору підписів петиція зібрала необхідну кількість голосів (1002).

Автор звернення Валерій Володимирович Миронюк пропонує створити спільну комісію (депутати та перевізники) для розслідування можливих зловживань службовим становищем керівника підрозділу управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталії Степанівни Остапкович.

Комісія, на думку автора, мала б розслідувати та систематизувати порушення з подальшим поданням матеріалів в відповідні слідчі та судові органи.

Перевізник висуває такі претензії до посадовиці:

- Однобоке, вибіркове, упереджене розірвання договорів на перевезення пасажирів.

- Системне лобіювання «вибраних перевізників».

- Порушення процедури проведення конкурсів на перевезення.

- Прийняття рішень щодо умов конкурсу, наперед пристосованих або завідомо невигідних, в залежності від лобіювання перевізника.

- Однобоке прийняття рішень щодо закриття, відкриття маршруту, зміни графіку руху, зміни транспортних засобів, які мали б бути на обслуговуванні за умовами конкурсу.

- Невідповідність доходу, показаного в деклараціях, до реального майнового стану Остапкович Н.С.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1002? як це? за статистикою біля 100перевіжчиків Хто тоді голосував??? Треба подумати ще хто зловживає керівним і матеріальним становищем
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні