На Волині викрили групу чоловіків, які виробляли БПЛА для переправки цигарок

0
На Волині викрили групу чоловіків, які виробляли БПЛА для переправки цигарок
Прикордонники на Волині викрили контрабандистів, які виробляли БпЛА, щоб переправляти цигарки до країн Євросоюзу.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

"У фігурантів виявили та вилучили мотодельтаплан, 8 безпілотних літальних апаратів типу "Літак" і "Квадрокоптер", тепловізори, бінокль, радіостанції, GPS-трекери, фотопастки, понад 2 тис. пачок контрафактних тютюнових виробів, гаджети, чорнові записи.

На одній з адрес викрили цех з повним циклом виробництва безпілотних літальних апаратів, зокрема лінію 3D-принтерів, які друкували комплектуючі до безпілотників. Там вилучили каркаси та фюзеляжі майбутніх БпЛА і різні комплектуючі", - йдеться в повідомленні.

Наразі триває досудове розслідування.

Вилучені БпЛА планують передати підрозділам Держприкордонслужби, що виконують завдання в складі Сил оборони України. Також вивчають можливість використання навичок осіб, причетних до протиправної діяльності, в протидії ворожим військам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні