ООС: бойовики 7 разів обстріляли українських військових

0
-1
ООС: бойовики 7 разів обстріляли українських військових
З початку 8 червня бойовики 7 разів обстріляли позиції українських військових поблизу Богданівки, Водяного, Оріхового, Новолуганського та Новоолександрівки, є поранений.

Про це повідомляє пресцентр ООС, інформує УНН.

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені до розміщення на лінії зіткнення міномети калібрів 120-мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Рішучими діями та ефективним застосуванням чергових вогневих засобів Об’єднані сили припинили ворожі провокації. Окупанти отримали адекватну відповідь від українських воїнів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойовики провели обстріли поблизу Богданівки, Водяного, Оріхового (вогонь з 120-мм мінометів), Новолуганського, Новоолександрівки.

"Від початку сьогоднішньої доби один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення", - резюмували в ООС.

Зазначається, що на ділянках розведення № 1, № 2 та № 3 режим "Тиша" дотримувався. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.
Теги: оос, обстріл
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні