На річці Західний Буг викрили волинян, які виловлювали рибу сітками. ФОТО

0
16
На річці Західний Буг викрили волинян, які виловлювали рибу сітками. ФОТО
3 червня держінспектори Волинського рибоохоронного патруля викрили грубі порушення Правил рибальства. Порушників виявили на заплаві «Старе русло» річки Західний Буг, поблизу села Литовеж Волинської області, яке є нерестовищем.

Про це повідомили на сторінці Рибпатруля у фейсбуці.

Так, близько 6 години виявили двох громадян, які здійснювали вилов риби сімома забороненими знаряддями, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів, що не передбачені Правилами рибальства.

Порушники встигли виловити рибу: плоскирка - 10 екз., плітка - 1 екз. та головень – 1 екз. Оскільки водні біоресурси перебували у живому стані, здійснено їх випуск у природне середовище. Таким чином рибпатрульними попереджено нанесення збитків на суму 442 грн.

Того ж дня близько восьмої ранку зафіксували аналогічне порушення.
Громадянин за допомогою забороненого знаряддя здійснював вилов водних біоресурсів. Завдяки оперативним діям інспекторів рибоохорони, порушнику не вдалося завдати шкоди рибному господарству.

На усіх викритих громадян складено адміністративні протоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні