Верховна Рада призначила нового міністра культури

0
0
Верховна Рада призначила нового міністра культури
У четвер, 4 червня, Верховна Рада проголосувала за призначення депутата Олександра Ткаченка міністром інформаційної політики та культури.

За це проголосувало 263 депутатів, пише "ТСН".

Ткаченко у Раді очолював парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики. До цього він довго очолював медіагрупу "1+1 Media".

"Сподіваюсь, спільними зусиллями моїх колег з парламенту ми зможемо ефективніше допомагати культурі та креативним індустріям. Йдеться і про додаткові кошти на їхню підтримку під час та після епідемії. Для цього я чекаю голосування в парламенті закону "Про підтримку культури та креативних індустрій... І ще… Київ – залишається моїм пріоритетом. Тому що я киянин та люблю своє місто!", - казав раніше Ткаченко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні