Чехія скасує обмеження на подорожі з 15 червня

0
2
Чехія скасує обмеження на подорожі з 15 червня
Уряд Чехії вирішив зняти обмеження на подорожі країнами Європи.

З 15 червня громадяни країни зможуть подорожувати без необхідності проходити тест на коронавірусну інфекцію після прибуття додому.

Про це повідомив у своєму Twitter міністр охорони здоров'я Чехії Адам Войтех.

"Із 15 червня ми можемо почати подорожувати Європою. Ми затвердили урядову систему, яка визначає безпечні для подорожей країни. Кольори на карті вказують на серйозність ситуації з COVID-19 у даній країні. Зелені країни - це безпечні країни, помаранчеві країни мають середній ризик зараження, а червоні країни - високий ризик зараження", - написав міністр.

Згідно з картою, найбільш епідеміологічно безпечними країнами чеський уряд вважає Німеччину, Австрію, Швейцарію, Фінляндію, Ісландію, Румунію, Болгарію, Грецію, Кіпр, Угорщину, Словаччину, Словенію, Литву, Латвію та Естонію. При цьому найбільший ризик становлять подорожі до Великої Британії та Швеції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні