У Рожищі оголосили конкурс проєктів для органів самоорганізації населення

0
2
У Рожищі оголосили конкурс проєктів для органів самоорганізації населення
У Рожищі стартує конкурс з відбору проєктів, спрямованих на фінансування заходів Програми сприяння та розвитку ОСН, в тому числі ОСББ.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Конкурсні пропозиції приймають з 3 червня по 17.00 год 3 липня 2020 року за адресою: м. Рожище, вул. Незалежності, 60 (Рожищенська міська рада).

Конкурс оголошують у таких категоріях:

1. «Енергоефективність та енергозбереження» (заміна старих вікон і дверей на енергозберігаючі; утеплення приміщень соціальної сфери та житлових будинків; заміна систем опалення; заміна систем освітлення приміщень та вулиць у населених пунктах; впровадження інших інноваційних енергозберігаючих технологій).

2. «Чисте довкілля та добробут громади» (благоустрій територій громади, будівництво та реконструкція водозабірних споруд, водопровідних та каналізаційних очисних споруд із застосуванням новітніх технологій та обладнання; упорядкування зон санітарної охорони джерел питного водопостачання; впровадження технологій та обладнання установок доочищення питної води; облаштування майданчиків для збору твердих побутових відходів; здійснення інших заходів, спрямованих на поліпшення екологічної ситуації на території громади).

3. Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді.

4. Придбання матеріалів та обладнання для проведення поточних та капітальних ремонтів приміщень багатоквартирних будинків, у яких згідно з чинним законодавством створено ОСББ, проведення енергетичного аудиту, розробка проектної документації.
Граничний обсяг фінансування одного проекту за рахунок бюджетних коштів становить не більше 200 тис. грн (не повинен перевищувати 50 відсотків у категоріях «Енергоефективність та енергозбереження» та «Чисте довкілля та добробут громади», не перевищувати 75 % у категорії «Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді» та не повинен перевищувати 90 % у категорії «Придбання матеріалів та обладнання для проведення поточних та капітальних ремонтів приміщень багатоквартирних будинків, у яких згідно з чинним законодавством створено ОСББ, проведення енергетичного аудиту, розробка проектної документації»).

Для участі в конкурсі допускають проєкти, подані органами самоорганізації населення та об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, зареєстрованих в установленому порядку.

З положенням про конкурс, конкурсною документацією, формою заяви на участь у конкурсі, вимогами до розроблення проектів та програм, додатковими коментарями можна ознайомитись на офіційному сайті Рожищенської міської ради.

За додатковою інформацією звертатись за номером телефону: 2-18-53.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні