У Рожищі два ОСББ отримають гроші з міського бюджету

0
-3
У Рожищі два ОСББ отримають гроші з міського бюджету
14 серпня у Рожищенській міській раді відбулось засідання конкурсної комісії з відбору проєктів, спрямованих на фінансування заходів Програми сприяння та розвитку ОСН, в тому числі ОСББ міста Рожище.

Про це йдеться на сайті Рожищенської міськради.

Конкурс був оголошений в таких категоріях: «Енергоефективність та енергозбереження», «Чисте довкілля та добробут громади», «Будівництво і облаштування дитячих ігрових майданчиків та спортивних майданчиків для молоді» та «Електрифікація житлових масивів».

Всього за період з 15 червня по 15 липня було подано дві конкурсні пропозиції в категорії «Чисте довкілля та добробут громади», які і були визнані переможцями.

ОСББ «Святковий» (м. Рожище, вул. Незалежності, 91) отримає співфінансування з міськради на вимощення під’їзних доріжок до будинку. Загальна вартість «Проєкту з облаштування прибудинкової території» ОСББ «Святковий» становить – 35 257 грн. З міського бюджету буде виділено 50 %, а саме, 17 тисяч 625 грн 50 коп.

ОСББ «Чайка» отримає співфінансування з міськради на встановлення огорожі навколо території свого багатоквартирного будинку. Загальна вартість «Проєкту поточного ремонту огорожі навколо житлового будинку по вул. Чайковського, 13 в м. Рожище на території ОСББ «Чайка-13» становить – 34 689 грн. З міського бюджету буде виділено 50 %, а саме, 17 тисяч 344 грн 50 коп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні