--> У Луцьку хочуть оцінити будівлю оздоровчого комплексу, щоб продати на аукціоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку хочуть оцінити будівлю оздоровчого комплексу, щоб продати на аукціоні

0
0
У Луцьку хочуть оцінити будівлю оздоровчого комплексу, щоб продати на аукціоні
Волинська обласна рада оголосила конкурс із відбору суб’єкта оціночної діяльності для здійснення експертної оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області

Про це повідомили сайті Волинської обласної ради.

Оцінюватимуть будівлю оздоровчого комплексу площею 846 метрів квадратних та будівлю прохідної площею 6,4 метра квадратного. Розташований комплекс на вулиці Дубнівській, 26-а, м. Луцьк.

Балансоутримуваем об’єкта оцінки є комунальне підприємство «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради.

Визначити ринкову вартість об’єкта хочуть з метою приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Кількість об’єктів необоротних активів згідно з аналітичним обліком (основних засобів, незавершеного будівництва, довгострокових фінансових інвестицій, нематеріальних активів): дві будівлі загальною площею 852,4 метра квадратного.

Розмір земельної ділянки (ділянок), усього: 0,95 га.

Цільове призначення земельної ділянки: для обслуговування будівлі оздоровчого комплексу.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності буде здійснюватися відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31 грудня 2015 року № 2075 (далі – Положення).

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямом 1 «Оцінка об’єктів у матеріальній формі» та спеціалізацією в межах цього напрямку.

Конкурсну документацію необхідно подавати у запечатаному конверті, в який вкладено окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, на оцінку якого подано заяву на участь у конкурсі, та назву суб’єкта оціночної діяльності, який подає заяву. Конкурсна документація подається шляхом поштового відправлення на адресу: 43027, м-н Київський, 9, м. Луцьк, або безпосередньо до загального відділу виконавчого апарату Волинської обласної ради (м-н Київський, 9,каб. 322) до 18:00 3 червня.

Конкурс відбудеться 11 червня 2020 року об 11:00 год. в пресцентрі обласної ради (43027, м-н Київський, 9, м. Луцьк, каб. 313).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні