Польща дозволила в'їзд до країни учням і студентам

0
4
Польща дозволила в'їзд до країни учням і студентам
Уряд Польщі розширив перелік осіб, яким дозволяється в’їзд на територію Польщі.

До цього переліку включено, зокрема, учні та студенти, які навчаються у країні, передає УНН з посиланням на заяву МВС республіки від 22 травня.

“Міністр Маріуш Камінський підписав поправку до постанови про тимчасове призупинення або обмеження прикордонного руху в певних пунктах перетину кордону”, — йдеться в заяві.

Відзначається, що поправка розширює перелік осіб, які мають право на в’їзд на територію Республіки Польща, зокрема, для учнів і студентів, які здобувають освіту в Республіці Польща.

“Ці особи звільняються від карантину відповідно до постанови Ради міністрів про встановлення конкретних обмежень, розпоряджень і заборон в зв’язку з виникненням епідемії. Необхідність включення учнів і студентів в категорії осіб, які мають право на перетин державного кордону, випливає з графіку зовнішніх іспитів, затвердженого Міністерством національної освіти для учнів, які закінчили навчання в польських початкових і середніх школах (в період з 8 червня по 28 серпня)”, — заявили в міністерстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні