У волинській лікарні пологи для жінок будуть безплатними

0
-1
У волинській лікарні пологи для жінок будуть безплатними
У любомльській лікарні пологи для жінок будуть безплатними.

Про це повідомили на сторінці КНП "Любомльське ТМО Любомльської районної ради" у фейсбуці.

Для цього Любомльська лікарня успішно уклала договір з НСЗУ для надання послуги «Медична допомога при пологах» в межах програми медичних гарантій. А днями від НСЗУ на рахунок лікарні надійшли кошти для забезпечення породіль усім необхідним під час пологів та перебування у відділенні до моменту виписки.

Ці кошти спрямовуються на медикаменти та вироби медичного призначення для забезпечення пологів, також з урахуванням зарплат медикам та усіх інших витрат, які передбачені у зв’язку з народженням дитини.

"Відтак породілля безкоштовно отримує перелік послуг: медична допомога при пологах з черговою акушерською бригадою, ургентного чи планового кесаревого розтину, перебування в стандартній палаті, знеболення оперативних втручань, за необхідності інтенсивної терапії породіллі та новонародженого, скринінг та вакцинацію дитини", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що у пологовому відділенні створені зручні та комфортні умови для жінок під час пологів, а також облаштовані індивідуальні та загальні палати для перебування мам з малюками.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні