На Волині в лікарні з'явилося 80 нових кисневих точок. ФОТО

0
4
На Волині в лікарні з'явилося 80 нових кисневих точок. ФОТО
Усі ліжка для лікування хворих на COVID-19 у перепрофільованих відділеннях Любомльської лікарні, включно з новим реконструйованим приймальним відділенням, облаштували кисневими точками. Всього їх – 80.

Про це йдеться на сторінці Любомльського ТМО.

Закупили в лікарню також два нових кисневих концентратора ємністю 20 літрів, які забезпечують киснем по кисневих трубопроводах реанімаційне відділення, перепрофільовані під COVID-19 педіатричне та терапевтичне відділення. Ці концентратори за необхідності лікар може за потреби включити сам.



За державні кошти, виділені спеціально для закупівлі оснащення для подачі кисню хворим на коронавірусну хворобу, в лікарні встановили 5-тонну кисневу бочку з рідким киснем, з якого виробляється газоподібний. Це дозволить безперебійно забезпечувати киснем усі 80 точок.



Раніше в лікарні користувалися кисневими балонами, що було дуже незручно, адже при напливі пацієнтів, котрі потребували кисневої терапії, за добу використовували два кисневих балони по 40 літрів на одного хворого.

"Киснева терапія є важливою частиною лікування хворих на Covid-19 у складних випадках. Потребують підключення до кисневих точок й інші хворі. Тому ми у своїй роботі зосередилися на тому, щоб наші пацієнти отримали кваліфіковану медичну допомогу", - зазначив генеральний директор КНП "Любомльське ТМО" Любомльської міської ради Володимир Дибель.

Загалом на закупівлю, встановлення кисневої бочки, концентраторів та підключення до кисневих точок витратили 2,65 мільйонів гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні