Вісім областей України не зможуть послабити карантин з 22 травня

4
2
Вісім областей України не зможуть послабити карантин з 22 травня
Станом на 18 травня ситуація із захворюванням на COVID-19 у Чернівецькій, Волинській і Рівненській областях не дозволяла перейти до чергового етапу пом’якшення карантину.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов у телеграм-каналі МОЗу України.

З 22 травня в Україні стартує другий етап послаблення карантину. Однак не у всіх областях можуть розпочатися послаблення.

У МОЗ розповіли про 8 областей, які не відповідають критеріям щодо послаблення обмежень.

Які області не зможуть послабити карантин


Зокрема, Чернівецька область та ще 7 областей не відповідають критеріям етапу пом’якшення карантину з 22 травня. Про це сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час брифінгу, передає 24 канал.

“На сьогодні у Чернівецькій області у нас і велика захворюваність, і велика завантаженість ліжок. Вони не перейдуть на наступний етап, і ми будемо працювати над тим і сподіватися, що до першого червня ця захворюваність буде падати, і будуть одужувати громадяни, які перебувають в лікарнях”, – сказав Степанов.

Директор департаменту охорони здоров’я Олег Чорний у коментарі “Суспільному” сказав, що наразі в Чернівецькій області є 982 ліжкомісця для лікування хворих на СOVID-19, з них 563 – зайняті. Відтак заповненість інфекційних перевищує граничну норму на майже 8%.

Критерії для послаблення обмежень

Ще 18 травня очільник Міністерства охорони здоров’я заявив, що ситуація у восьми регіонах не відповідає критеріям, які дозволили б запускати там транспорт.

Він пояснив, що в МОЗ розробили документ про адаптивний карантин. Він передбачатиме, що області зможуть послаблювати карантин, якщо будуть дотримані первні критерії:

щодо захворюваності;

заповненості ліжок в лікарнях;

кількості тестувань.

“Якщо області не відповідають критеріям, то вона не переходить на інший етап. Ці показники будуть визначатися станом на 21 травня, щоб з 22 травня або переходив регіон на інший етап, або ж ні”, – заявив Степанов.

Яка епідеміологічна ситуація у регіонах


За словами Степанова, станом на 18 травня не відповідали необхідним критеріям “в основному, області в західних регіонах нашої країни”. Він назвав лише три з них – Чернівецьку, Волинську та Рівненську, заявивши, що є й інші.

Станом на 20 травня в Україні офіційно підтвердили 19 230 випадків захворювання на COVID-19. На першому місці за кількістю інфікованих залишається Чернівецька область – 2 796 випадків. В названих Степановим областях – Волинській та Рівненській – 676 та 1 217 випадків відповідно.

Друге та третє місце за кількістю інфікованих посідають Київ (2 410 випадків) та Київська область (1 261 випадок). Далі знову йдуть області на Заході України – Івано-Франківська (1 246 випадків), Львівська (1 136 випадків), Тернопільська (1 089 випадків) та Закарпатська (922 випадки).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас :
https://sylnaukraina.com.ua/novini/svitovi-yuvilejni-dati.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/kodeks/kved-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ob-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/yedinij-podatok-v-ukra%D1%97ni-dlya-12-i-3-grupi.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/minimalnaya-zarplata-v-ukraine.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-gossluzhashhix-v-ukraine.html
Відповісти
Рекомендую Вам настоящую пасеку, на которой покупаю большой ассортимент продуктов для иммунитета как для себя таки для своих родных.
Пчеловоды высылают всю продукцию пчеловодства на пять, советы как принимать по важным вопросам дают. Очень много нужных статей на интернет странице, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/propolis/489-kak-rastvorit-propolis-v-vode-masle-ili-mede-sovety-pchelovoda.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/254-poleznye-svoystva-i-primenenie-pylcy-sosny-lechenie-protivopokazaniya-i-otzyvy-k-sosnovoy-pylce.html
https://med-na-dom.com/med/340-deshevye-kapli-ot-glaznogo-davleniya.html
https://med-na-dom.com/propolis/187-effektivnoe-lechenie-propolisom-eroziynogo-i-atroficheskogo-gastrita.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/260-super-pchelinaya-pylca-dlya-potencii-kak-upotreblyat-pravilno.html
https://med-na-dom.com/propolis/488-kak-lechit-pjatochnuju-shporu-propolisom-i-medom.html
https://med-na-dom.com/med/320-kak-pravilno-hranit-medovuhu-srok-godnosti.html

Одним словом они молодцы и я их советую.
Вот их портал где я покупал продукты для иммунитета - https://med-na-dom.com/
Відповісти
Занимаюсь лечением уже более 10 лет.
И вот недавно услышал информацию что продукты пчелы очень полезны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав большое количество информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе медопродуктов.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/trutneviy-gomogenat/920-poluchenie-i-xranenie-trutnevogo-gomogenata.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/393-lechenie-propolisom-pri-ponose.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-matochnum-molochkom/725-lechenie-zabolevanij-serdca-i-sosudov-matochnym.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-voskovoj-molju/917-poluchenie-xranenie-sbor-i-prigotovlenie-lichinok.html
http://www.pchelandiya.net/propolis/1322-vaginalnye-svechi-s-propolisom-ot-endometrioza.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні