Що кажуть про відновлення руху громадського транспорту на Волині

0
-1
Що кажуть про відновлення руху громадського транспорту на Волині
У Волинській ОДА не можуть дати однозначну відповідь про те, чи відновлять рух громадського транспорту у Волинській області з 22 травня.

Про це розповіла заступниця голови Волинської обласної державної адміністрації Тетяна Щербак на брифінгу у ВОДА.

«На сьогоднішній день ми ще сказати не можемо. Це питання буде вирішуватися 21 травня, бо будуть враховані показники, на яких буде базуватися дозвіл, чи не дозвіл відновлення руху громадського транспорту. Нині питання про відновлення громадського транспорту у восьми регіонах Західної України під питанням. На жаль, рівень захворювання у нас бажає кращого», – розповіла посадовиця.

Тетяна Щербак додала, що при вирішенні цього питання буде врахована кількість тестувань, заповненість ліжок, кількість захворюваних та кількість розповсюдження.

«Тому зараз однозначно сказати, чи відновлять у Волинській області рух громадського транспорту, ми не можемо. Вирішуватимуть це тільки завтра», – уточнила заступниця голови Волинської ОДА.

Зазначимо, за останню добу на Волині зареєстровано 41 новий випадок захворювання на COVID-19.

Найбільше випадків зареєстовано в Ківерцівському районі – 24, в Луцькому районі зареєстровано 4 випадки, в м.Ковелі - 3 випадки, по два випадки в м.Луцьку, Горохівському та Камінь-Каширському районах, по одному випадку зареєстровано в м. Нововолинську, Іваничівському, Маневицькому та Локачинському районах. Одужало за добу 10 осіб. Померло 4 особи (м.Луцьк, м.Нововолинськ, м. Ковель, Ківерцівський район).

Загалом станом на 10.00 год. 20 травня в області зареєстровано 676 випадків COVID-19, які підтверджено лабораторно методом ПЛР. Одужало 168 осіб. 21 випадок хвороби завершився летально.
Зазначимо, що за останню добу на Волині від коронавірусу померло четверо людей. Хворі були з Луцька, Нововолинська, Ковеля та Ківерцівського району.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинь увійшла до трійки регіонів, де виявили найбільше хворих з COVID-19 за минулу добу
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні