У Варшаві відбувся страйк підприємців через карантин

5
0
У Варшаві відбувся страйк підприємців через карантин
16 травня у центрі Варшави відбувся страйк підприємців, які вимагали повного скасування обмежень на функціонування економіки, введених у зв’язку з епідемію коронавірусу, і надання більшої допомоги бізнесу з боку держави.

Влада Варшави офіційно не дозволила його проведення, відтак поліція оголосила маніфестацію нелегальною, застосувала силу до протестувальників і затримала 380 з них, повідомляє Укрінформ.

За інформацією речника поліції польської столиці Сильвестра Марчака, загалом вчора було затримано понад 380 протестувальників, 150 оштрафовано, а справи щодо покарання інших 220 осіб направлено до суду. П’ять осіб заарештовано за напад на поліцейських, словесні образи на їхню адресу чи пошкодження поліцейського майна.

Як відомо, протестувальники зібралися на Замковій площі і мали пройти до президентського палацу і парламенту країни. Утім поліція відразу заблокувала марш, наголошуючи, що це масове зібрання є незаконним. Раніше влада Варшави не дозволила проводити цей захід. Це рішення підтримали окружний та апеляційний суди.

Вимогу поліції розійтися протестувальники ігнорували і намагалися групами пройти далі. Тоді поліція почала затримувати людей. Не маючи можливості пройти до президентського палацу і парламенту, протестувальники вирушили до офісу правлячої партії «Право і Справедливість» (PiS). Але поліція заблокувала рух на підступах до нього.

Одним із затриманих виявився й сенатор опозиційної Громадянської коаліції Яцек Бурий. Польський законодавець стверджував, що проти нього застосовано силу і доправлено до поліцейського автомобіля попри попередження, що він сенатор і має депутатський імунітет. Поліція переконує, що діяла в рамках закону, а Бурого затримали не знаючи, що він сенатор польського парламенту.

Маршалок Сенату РП Томаш Гродзкий назвав у Twitter затримання Бурого незаконним і закликав уряд країни «не застосовувати насилля до підприємців»

Своє обурення діями поліції щодо протестувальників висловив також мер Варшави Рафал Тшасковський, якого 15 травня висунуто кандидатом у президенти Польщі. У Twitter він написав, що не погоджується на агресію поліції проти підприємців. Він наголосив, що «поліцейський кийок не може бути аргументом уряду, потрібний діалог, а не насилля». На це відразу відповіла варшавська поліція, яка підкреслила, що «обирає методи, які є адекватними до ситуації, і в них немає місця політиці».

Страйк підприємців організував один із кандидатів у президенти Польщі Павел Танайно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши сограждане искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-v-polshe-na-skladax-otzyvy-i-vakansii.html
Відповісти
Вы вообще представляете что творится в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то левые новости и мы часто не читаем новости из первых рук.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ дают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в наше время отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/manikyur-na-nigti-na-novij/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/religioznie-prazdniki/kakogo-chisla-pravoslavnaya-troica-v-2017-godu.html
Відповісти
Занимаюсь оздоровлением уже более 10 лет.
И вот недавно узнал информацию что продукты пчелы очень полезны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/pilca/891-kak-prinimat-pchelinuyu-pylcu.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-voskovoj-molju/917-poluchenie-xranenie-sbor-i-prigotovlenie-lichinok.html
http://www.pchelandiya.net/
http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/86-pri-sarkoidoze-legkix.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/religioznye-prazdniki-v-2017-godu-po-mesyacam.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні