Найбільше медпослуг в Україні надають у Ковелі

0
-4
Найбільше медпослуг в Україні надають у Ковелі
Національна служба здоров'я України (НСЗУ) виплатила за квітень 128,4 млн гривень 46-ти медичним закладам Волині, які надають екстрену та спеціалізовану допомогу. Виплати здійснені в межах Програми медичних гарантій.

Таку інформація прозвучала 6 травня під час онлайн прес-конференції керівництва НСЗУ. Також було презентовано результати перших виплат лікарням за Програмою медичних гарантій та реагування на COVID-19 у рамках реформи.

Всього по Україні НСЗУ виплатила понад 4,4 млрд грн 1619-ти закладам. З них 466 млн отримали 25 центрів екстреної медичної допомоги. 1594 спеціалізованих закладів отримали за квітень близько 4 млрд грн за договором з НСЗУ. З яких понад 17,7 млн грн було перераховано приватним закладам та лікарям-ФОП.

У Волинській області найбільші суми нарахувань за контрактом з НСЗУ з комунальних закладів отримали Луцька міська клінічна лікарня ‒ 15,4 млн грн, Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання – 13,8 млн грн та Волинська обласна клінічна лікарня – 12 млн грн.

«Абсолютний рекордсмен України за кількістю пакетів медичних послуг, за якими має контракт з НСЗУ – Ковельське МТМО Ковельської міськради Волинської області. Договір з НСЗУ цей заклад уклав за 22 видами допомоги, серед яких і 5 пріоритетних послуг – медична допомога при пологах, новонародженим (у складних неонатальних випадках), медична допомога при інфаркті міокарда та гострому мозковому інсульті, а також рання діагностика онкозахворювань. За 9 місяців 2020 року Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання отримає від НСЗУ 184,4 млн грн – на 119 млн більше медсубвенції 2019 року», ‒ резюмувала Мар‘яна Возниця, директорка Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні