Під Офісом Президента спалахнули протести через справу Гандзюк. ФОТО

1
-24
Під Офісом Президента спалахнули протести через справу Гандзюк. ФОТО
27 квітня під Офісом Президента України активісти влаштували масові протести.

До таких дій вони вдалися після брифінгу представників Офісу генпрокурора, бо гадають, що Ірина Венедіктова за 40 днів розвалила справу про вбивство Катерини Гандзюк і діє в інтересах замовників та організаторів злочину, - передає Newsmakers.

У своїй заяві у фейсбуці активісти стверджують, що правоохоронці збираються оголосити про завершення розслідування щодо підозрюваних у справі Мангера і Левіна.

Свій похід до ОП активісти аргументували тим, що саме Президент Володимир Зеленський обіцяв посадити вбивць Гандзюк і саме він привів до влади Венедіктову. Тож учасники акції кажуть, що вимагатимуть від Президента пояснень.



Станом на 19:00 протестувальники прийшли на Банкову. З Офісу Президента до них вийшла прессекретарка глави держави Юлія Мендель. З нею активісти й ведуть бесіду.

Як повідомляє 24 канал, під Офіс Президента прийшло кілька десятків людей, не більше сотні. Усі вони, попри свій протест, намагаються дотримуватися карантинних обмежень: дехто із них у масках, дехто й в окулярах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То хай президент далі грається з цим бидлом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні