Протоієрею з Волині потрібні кошти на лікування

2
3
Протоієрею з Волині потрібні кошти на лікування
Протоієрею Павлові Борунову з Волині потрібна допомога на дороговартісне лікування.

Як повідомив настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця с. Скірче Горохівського деканату, він потребує негайної госпіталізації.

“Христос воскрес! Друзі – у ці радісні дні Воскресіння Господа Ісуса Христа рішився звернутися до Вас. Ось уже чотири місяці хворію, лікування не дало потрібного ефекту. Добрі люди допомогли мені зв’язатися із Львівською лікарнею швидкої медичної допомоги, де мені обіцяють провести комплексне дослідження і стаціонарне лікування. Тому прошу у Вас найперше молитви про зцілення і посильної фінансової допомоги. Дякую Вам і простіть мене” – йдеться у дописі.

Допомогти отцю Павлові можна перерахувавши кошти на картку ПриватБанку: 5168 7573 2213 0727 – Борунова Ірина.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як захоплював Храми цей "протоієрей" в сусідніх селах Бережанці,Шкліні,Жуківці-не думав про Божу кару?
Прийшла пора-вдавився!

Відповісти
А молитви "чудодійні",вже не проходять? І обов'язково причаститися після сотні людей протерши ложечку тряпочкою! Бабулькам-пенсіонеркам про смірення і божу волю розповідати,а сам допомоги просить в людей,чекай хай молитви та "мощі святих"вилікують… Проси в свого босса зцілення,а не в людей які заробляють грощі і їм не дають "пожертви" як тобі і тобі подібним…
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні