Терміново потрібна допомога маленькій волинянці

0
2
Терміново потрібна допомога маленькій волинянці
Дев'ятирічній Поліні, мешканці Любешова, яка вже перенесла п'ять операцій, потрібна допомога.

Поліна з народження мала проблеми із здоров'ям. Перенесла п'ять операцій. А в серпні 2018 року фахівців Волинського обласного дитячого територіального об'єднання, після проведення комп'ютерної томографії, повідомили мамі Нелі Пономарьовій, що у доньки пухлина восьмого (нижнього) ребра (саркома юінга), - йдеться на сайті Твій портал.

Довідково. Саркома юінга - це злоякісна пухлина, яка здебільшого вражає кісткову тканину, найчастіше –стегнову кістку, ребра, кістки тазу й хребет. З'являється ця саркома в пацієнтів старших п'яти літ, а пік захворюваності припадає на дітей віком 10 – 15 років.

"В Луцьку ми отримали направлення в Охматдит, звідки нас скерували в Національний інститут раку. А обстеження в Інституті раку приголомшили ще більше: крім пухлини на ребрі, метастатичні вогнища з'явилися ще й у поперековому хребці та стегновій кістці", - каже жінка.

Попередньо, лікування має тривати вісім місяців. Першу хіміотерапію Полінці вже провели. Відразу стало пасмами випадати волосся. Тож замість косички тепер – коротка стрижка. Після шести потужних хімій запланована операція, після якої мають бути ще дві – три потужні хімії. А потім – ізольовані бокси, аби в ослаблений організм дитини не проник жоден вірус чи інфекція.

На жаль, питання не лише в часі. Кожен тиждень лікування обходиться приблизно в 10 тис. грн (і це без вартості операції). Позаду – два тижні в Інституті раку, попереду – приблизно 18-ть. Коштів, одинока матір, яка сама, після розлучення з чоловіком виховує двох дітей, вже немає.

Щоб допомогти 9-річній Полінці видужати, можна переказувати кошти на банківську карту мами: ПриватБанк 5168 7573 3418 1098, одержувач Пономарьова Неля Михайлівна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні