Танцює та грається з голубами: юна лучанка гуляє на даху будинку. ВІДЕО. ФОТО

0
29
Танцює та грається з голубами: юна лучанка гуляє на даху будинку. ВІДЕО. ФОТО
Аби не порушувати карантинний режим, у спальному районі Луцька дівчина щодня гуляє на даху. Вочевидь, саме таким способом батьки вирішили хоч якось допомогти дитині подихати свіжим повітрям та погрітися на сонечку під час карантину, не порушуючи рекомендацій лікарів.

Такий фото- та відеофакт очевидцям вдалося зафіксувати на даху одного із будинків по проспекту Соборності, - пише ІА "Волинські новини".

Щоб не знудитися, дівчинка танцює, грається з голубами та просто прогулюється на даху, утім не підходячи близько до краю.

Аби хоча б трошки подихати свіжим повітрям, вона проводить на такій імпровізованій мансарді по декілька хвилин щодня, і після цього повертається назад до квартири.





До слова, винахідливі українці самоізольовуються таким незвичайним способом вже не вперше. Так, 5 квітня у Львові молода мама з коляскою вирішила погуляти з дитиною на даху багатоповерхівки.

А у 9 квітня Харкові молодий батько, аби погуляти з немовлям, виніс коляску з дитиною на дах свого будинку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
29

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні