Cиноптики попередили про різке погіршення погоди в Україні

0
5
Cиноптики попередили про різке погіршення погоди в Україні
20 квітня, у понеділок, в Україні різко погіршиться погода. Вночі прогнозують заморозки.

Про це інформуює Укргідрометцентр.

Згідно з прогнозом синоптиків, погана погода збережеться аж до п’ятниці, 24 квітня, лише тоді температура почне підвищуватися.

Зокрема, 20 квітня, очікуються помірні дощі на півдні, сході та на всій території Дніпропетровщини. У західній частині країни без опадів. На решті території вночі без опадів, удень невеликий дощ. Вночі у північних, західних (крім Закарпаття) та у Вінницькій областях заморозки в повітрі 0−5°С, на решті території температура +1..+6°С тепла. У центральних областях заморозки на поверхні ґрунту 0−5°С. Температура вдень +8..+13°С тепла.



У вівторок та середу (21 та 22 квітня) температура вночі +1..+6°С, удень +7..+13°С, на поверхні ґрунту, крім північних та східних областей, заморозки 0−3°С. На півночі та сході невеликий дощ.



У четвер, 23 квітня, температура повітря вночі +1..+6°С тепла, вдень +8..+14°С, на півдні країни та Закарпатті до +17°С. Опадів не очікується.


У п’ятницю, 24 квітня, температура по всій території України вночі +2..+6°С. Вдень – на сході +11..+15°С, на заході та півдні країни до +19°С. Опадів не прогнозується.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні