У місті на Волині можуть запровадити комендантську годину

0
3
У місті на Волині можуть запровадити комендантську годину
У Нововолинську через спалах коронавірусу можуть запровадити комендантську годину.

Про це йшлося 17 квітня під час засідання міської комісії ТЕБ та НС, на якому обговорили питання про запровадження додаткових обмежувальних карантинних заходів на території Нововолинська, повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost" з посиланням на сайт мерії.

Нагадаємо, рішенням регіональної комісії рекомендували установити особливий режим в’їзду на територію Нововолинська та виїзду з нього громадян і транспортних засобів. Виходячи з цього, міська комісія ТЕБ та НС своїм рішенням зобов’язала відповідні служби терміново розпочати підготовку щодо утворення карантинних контрольно-пропускних пунктів на в’їзді та виїзді з території міста.

У разі погіршення ситуації з поширенням хвороби коронавірусу не виключають можливість введення в Нововолинську комендантської години.

У зв’язку з цим вкотре наголошують мешканцям міста бути свідомими і відповідальними, без особливої потреби не виходити на вулицю, максимально залишатися вдома у Великодні дні і не йти до храмів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні