«Пропрацювавши 24 години, йдуть додому пішки»: вся правда про довіз волинських медиків

1
2
«Пропрацювавши 24 години, йдуть додому пішки»: вся правда про довіз волинських медиків
Медпрацівники, які в час карантину 24 години знаходяться на роботі, змушені пішки йти додому через невирішене питання з довозом.

Про це в фейсбуці написала завідувач неврологічним відділенням КНП "Нововолинської ЦМЛ" Ольга Доманська.

"Хочу розповісти, як ставляться до мого медперсоналу, який під час карантину працює по 24 години. На початку карантину мало бути вирішене питання транспортування сільських медпрацівників в лікарню та з неї додому, брали у всіх дані", – пише лікар.

За її словами, нині Поромівське ОТГ так вирішило питання довозу медперсоналу в лікарні.

"Шановний пан Недищук – голова Поромівської ОТГ, розповідає всім, що мешканці сіл завдяки йому відвозяться на роботу до КНП "НЦМЛ". Але я хочу запевнити, що це зовсім не так! Мої медсестри з сіл Морозовичі та Осмиловичі змушені, пропрацювавши 24 години, йти додому пішки. Всього шість медпрацівників із сіл", – йдеться в дописі Ольги Доманської.

Лікар додає, що медпрацівники її відділення працюють з важкохворими, які прикуті до ліжка. Після 24-годинного робочого дня медикам доводиться пішли йти додому.

"Вони виконують дуже важку роботу. Їм нелегко працювати та ще й за таку мізерну заробітну плату. Але мусить хтось працювати, допомагати нашим пацієнтам. Ось така правда. Ось таке відношення до медпрацівників!" – пише лікар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не пишіть брехні! Поромовські медпрацівники в коментарях під цим постом писали що їх довозять й що це брехня. Також й нововолинці писали що бачили як шкільний автобус Поромовської ОТГ забирав людей з площі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні