Карантин у Луцьку: поліція склала протокол на продавця молока у центрі міста

3
7
Карантин у Луцьку: поліція склала протокол на продавця молока у центрі міста
У Луцьку сьогодні, 15 квітня, правоохоронці склали адміністративний протокол за порушення правил карантину на продавця молока на проспекті Волі.

Про це інформують на сайті Луцькради.

У повідомленні мерії також йдеться, що у Луцьку перевіряють мешканців міста, які повернулися з-за кордону. Так, 191 людина перебуває вдома, у 291-ої вже закінчився термін самоізоляції, ще 28 громадян опрацьовують.

Продовжують в місті й роботу щодо оброблення антисептичними препаратами вулиць та будинків: сьогодні знезаразили 45 кілометрів доріг та 615 під’їздів. Дезинфекційними засобами обробили бульвар Дружби народів та вулиці Ковельську, Львівську та Володимирську. Однак не усі керівники ОСББ нашого міста звертаються за безплатними дизрозчинами та не оброблять під’їзди своїх будинків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ганебні ви. впаяли штраф бідоті.
Відповісти
Невже на вулиці торгувати небезпечні, ніж в супермаркеті?
Відповісти
На ДПЗ біля дубків теж кілометрова черга за молоком
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні