На вулицях Луцька, попри заборону, торгують молоком. ФОТО

2
-6
На вулицях Луцька, попри заборону, торгують молоком. ФОТО
У Луцька на кількох вулицях спіймали продавчинь, які торгували молоком з рук.

Про це повідомляють муніципали у фейсбуці.

Торгівля молочними виробами поза межами майданчиків для торгівлі молоком сільськогосподарськими підприємствами та фермерськими господарствами було виявлено інспекторами департаменту муніципальної варти Луцька по пр. Молоді,21 та по вул. Конякіна,14а, що є прямо заборонено п.п. 2.5.5.1.20 «Правил благоустрою міста Луцька» (на об’єктах благоустрою міста забороняється розташування об’єктів торгівлі на усій території міста, крім спеціально відведених місць (магазини, ринки, кіоски)).

Крім того, в рамках проведення рейду по виявленню стихійної торгівлі, інспекторами були обстеженні такі вулиці як: Дубнівська, Львівська, Відродження та район ДПЗ.

На порушників складено адміністративні протоколи за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою покарання у вигляді штрафу в розмірі від 340,00 до 1360,00 гривень.

Крім того, про порушення правил щодо карантину людей інспектором департаменту було повідомлено національну поліцію для вжиття відповідних заходів та притягнення порушника до адміністративної відповідальності згідно ст. 44-3 КУпАП. Нагадаємо, що штраф за таке порушення становить від 17 000 до 32 000 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
антисанітарія, пластмасові пляшки зібрані на смітниках.
Відповісти
Мудакам нема чим зайнятись? Хай би краще паліїв ловили, звернули увагу як їздять на дорогах , злодіїв , а не молоко- мудаки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні