Відомо, скільки людей контактувало з померлим від коронавірусу жителем Нововолинська

0
-2
Відомо, скільки людей контактувало з померлим від коронавірусу жителем Нововолинська
Станом на 13 квітня встановлено 84 контактні особи першого захворілого з летальним випадком на коронавірус нововолинця. Їхня кількість збільшується.

Про це розповів, сьогодні, 13 квітня, на черговому брифінгу міський голова Віктор Сапожніков , повідомили на сайті Нововолинської міськради.

"На жаль, ситуація погіршується. Маємо 11 підтверджених випадків захворюваності на COVID-19. На сьогодні встановлено 84 контактні особи, їхня кількість збільшується. Серед них – 46 працівників центральної міської лікарні, 1 медпрацівник центру ПМСД та 11 – зі швидкої допомоги, 14 пацієнтів терапевтичного відділення. Методом ПЛР обстежено 67 осіб. Із них в 11 підтверджено захворюваність, у восьми – негативний результат, 1 – під сумнівом. Очікуємо на результати ще 47 людей".

Є смертельний випадок. В обласній клінічній лікарні помер мешканець нашого міста. Захоронення відбулося цими вихідними відповідно до встановлених правил і норм, – повідомив Віктор Сапожніков.

Міський голова закликав більше уваги приділяти дотриманню карантинних вимог та самоізоляції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні