--> 317 лучан хочуть, щоб популярний магазин працював в час карантину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

317 лучан хочуть, щоб популярний магазин працював в час карантину

4
4
317 лучан хочуть, щоб популярний магазин працював в час карантину
Петицію про дозвіл працювати у Луцьку в час карантину популярному магазину "Єва" за два дні підписало 317 осіб.

Нагадаємо, у Луцьку, 30 березня, Сергій Ковтун зареєстрував петицію з проханням дозволити в час карантину працювати магазину "Єва".

Свою пропозицію чоловік арґументував тим, що мережа магазинів «EVA» здійснює торгівлю засобами гігієни, дезінфікуючими засобами, засобами прибирання для дому та обробки будь–яких поверхонь, креми для рук (необхідні під час користування засобами на спиртових складових), засобами першої необхідності по догляду та гігієни дітей, мам та майбутніх мам, засобами гігієни порожнини рота, а також багатьма іншими засобами, які дозволяють дотримуватись не тільки особистої гігієни, але й виконувати всі приписи МОЗ України та ВООЗ по запобіганню поширення хвороби.

За його словами, магазини мережі дотримуються вимог законодавства та сприяють заходам запобігання поширення коронавірксної хвороби, зокрема забезпечує належні санітарні умови та можливість здійснення справді економних та зручних покупок безпечно.

Автор петиції просив дозволити працювати EVA на території міста та області з метою забезпечення мешканців засобами гігієни та дезінфекції.

За два дні петиція набрала необхідну кількість голосів, щоби її розглянули в міській раді. Із 300 необхідних – проголосували 317 людей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Епіцентрі та супермаркетах швидше заразяться,ніж у Єві.
Відповісти
Хм а чому там заразяться а тут ні?Тут що "святий дух" оселився і винищує віруси?
Відповісти
В карантин краще туди не йти посидіть вдома
Відповісти
все можна замовити он-лайн в цьому магазині!!!!!! Для чого його відкривати?????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні