У Луцьку просять, щоб популярний магазин працював у час карантину

7
4
У Луцьку просять, щоб популярний магазин працював у час карантину
У Луцьку зареєстрували петицію з проханням, щоб в час карантину працював магазин "Єва".

Таку пропозицію висловив на сайті Єдиної системи місцевих петицій Сергій Ковтун.

Автор петиції переконаний, що магазин має працювати. Своє переконаня арґументує так:

"ОВ «РУШ» (мережа магазинів «EVA») здійснює торгівлю засобами гігієни, дезінфікуючими засобами, засобами прибирання для дому та обробки будь–яких поверхонь, креми для рук (необхідні під час користування засобами на спиртових складових), засобами першої необхідності по догляду та гігієни дітей, мам та майбутніх мам, засобами гігієни порожнини рота, а також багатьма іншими засобами, які дозволяють дотримуватись не тільки особистої гігієни, але й виконувати всі приписи МОЗ України та ВООЗ по запобіганню поширення хвороби", – зазначено в тексті петиції.

Її автор також зазначає, що магазин EVA дотримується вимог законодавства та сприяє заходам запобігання поширення коронавірксної хвороби, зокрема забезпечує належні санітарні умови та можливість здійснення справді економних та зручних покупок безпечно.

"Просимо дозволити працювати EVA на території міста та області з метою забезпечення мешканців засобами гігієни та дезінфекції", – йдеться у зверненні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На ринках теж така продукція є і дешевше,то давайте і їм теж дозволимо працювати.Бо виходить власники цілих мереж магазині небідні люди і далі будуть збагачуватися,а підприємці з ринку кінці з кінцями незводитимуть!
Відповісти
На рахунок "дешевше", то тобі так видається, або купляє самопал зроблений в гаражі.
Відповісти
Ринки,це повна антисанітарія, хто буде стояти при вході і пускати по кілька людей? Ви взагалі про що? Про яке відкривання ринків? Да і грошей ті базарники стільки здерли з людей, не менше як наша влада, а строять з себе самий бідніший народ, як вже дістали. Позакривали би ті ринки назавжди.
Відповісти
Магазини з товарами першої необхідності повинні працювати, в продуктових з хімії залишились мінімальні залишки і то не те що треба. Я проти ринків, потік людей у магазині ще можна контролювати а вже ринок ні. Розумію що багато людей які працюють на ринку залишилися без доходу. Але ринок саме не контрольоване скупчення людей, яке усім потім вилізе боком.
Відповісти
Магазини з товарами першої необхідності повинні працювати, у продуктових магазинах хімії залишились мінімальні залишки і то не те що треба. Ринки відчиняти це безумство ніхто не контролюватиме потік людей.
Відповісти
"Єва" - одні з перших магазинів вжили всіх необхідних заходів щодо карантину! Хай би працювали в межах правил карантину.
Відповісти
Магазини з товарами першої необхідності повинні працювати абсолютно всі. З кожним днем все важче купити потрібну хімію в продуктових магазинах. Її там просто немає. Ринок ніхто не зможе контролювати і нам це вилізе боком.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні