--> Коронавірус забрав життя актора з фільму «Зоряні війни» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Коронавірус забрав життя актора з фільму «Зоряні війни»

0
4
Коронавірус забрав життя актора з фільму «Зоряні війни»
У вівторок, 31 березня, британський актор Ендрю Джек помер від коронавірусу.

Про це повідомив американський актор і продюсер Грег Грюнберг у своєму твіттері, пише Укрінформ.

Ендрю Джек на 76 році життя помер в лікарні міста Черсті, що в Британії. Все через ускладнення, викликані коронавірусом. Дружина актора перебуває на карантині в Австралії, тому навіть не змогла попрощатися з ним.



Джек працював з акторами діалект-тренером, проте в деяких фільмах знімався і сам. Зокрема він грав різні ролі у медіафраншизі "Зоряні війни", а також в романтичній комедії "Кейт і Лео".

Нагадаємо, раніше коронавірусною інфекцією заразилися актори Том Генкс разом з дружиною Ритою Вілсон і "дівчина Джеймса Бонда" Ольга Куриленко.

За даними Worldometers, кількість підтверджених випадків зараження СOVID-19 у світі становить 858,669, з них летальних 42,151, одужали 178,099 людина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні