На «Ягодині» сотні заробітчан намагаються потрапити додому

6
6
На «Ягодині» сотні заробітчан намагаються потрапити додому
На території пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» – велика кількість українців, які хочуть повернутися додому з-за кордону. Здебільшого, це – заробітчани з Польщі та сусідніх країн.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів очевидців, за станом на 8 годину ранку сьогодні, 25 березня, на території митного пропуску «Ягодин-Дорогуськ» перебувало декілька сотень українців, які намагалися повернутися додому. Здебільшого, зі слів самих же людей, це – заробітчани із Волині.

Як повідомив один зі свідків, людям вимірюють температуру тіла.

«Одного разу я на власні вуха чув, що при виявленні підвищеної температури тіла чоловік, волинянин, намагався переконати прикордонників, що, мовляв, у нього загострилося запалення підшлункової залози, тому й температура. Його пропустили», – зазначив один із очевидців.

Нагадаємо, за станом на сьогодні на кордоні України з Польщею відкриті пункти пропуску митного пропуску «Ягодин-Дорогуськ», «Краковець-Корчова» та «Рава-Руська – Хребенне». В умовах карантину перетнути кордон можна лише на автомобілі – літаком, потягом чи автобусом перетнути кордон неможливо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз ви мене «замінусуєте», але скажу так: ЗАВЖДИ(!) в розмовах з заробітчанами чув таку фразу «А ШШО я матиму в Україні? От у НАС в Пльщі[Італії, Німеччині) я за місяць маю, як тут за пів-року!» А як півень в ср@ку дзьобнув - то доапають в ненависну їм Україну, аж тапки злітають. Якщо ти такий забезпечений в такій цивілізованій країні - то сиди там і какай вірусним лайном в їхню каналізацію. А на сьогодні через цих зрадників/запроданців маємо обмеження а правах і свободах громадян України, котрі незважаючи на «системи», «схеми» і т.д. - створили тут для себе і своіх працівників робочі місця, сплачували податки в державу, а наразі держава мусить піклуватися лікувнням україноненависників за гроші українців. Нашого перевізника, якому ані податків, ані комуналки, ані зарплати працівникам ніхто не відміняв - за перевезення пасажира - штрафи 17\34 тисячі, а потенційному переноснику зарази - літак/потяг/лікареньку, щоб захистити його запроданську дупу. Тому ніхто не має права засуджувати санжарців за їх позицію проти карантинних запроданців. Єдине виключення з цих категорій - студенти, що поїхали здобувати освіту для подальшої роботи в Україні. Решта - бомжі.
Відповісти
Уся верхівка світу проживає в європі. Ті,що проживають в Україні для них -бомжі.
Відповісти
Уся верхівка світу має житло та проживає в європі. Для них, хто проживає та виживає в Україні - бомжі.
Відповісти
Чому у Вас таке викривлене сприйняття світу?
Відповісти
Шановна владо прокоментуйте чи це не масове скупчення людей. Тим паче, що серед них можуть бути заражені які через складні обставини заражують інших. Чиновники на вашій совісті здоровя заробідчан які вимушено скупчуються при епідемії, а потім приїхавши сюди заразять і вас.
Відповісти
Сука ти в Україні сидиш робочі місця дав а платити не хоч бо за людськи гроші катнув в єгипет привіс цю хуйню а зара на трудяг спригуєш чмо ти болотяне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні