Блокпости на виїздах із Луцька встановлять 26 березня

1
-1
Блокпости на виїздах із Луцька встановлять 26 березня
На виїздах із обласного центру 26 березня встановлять блокпости. Наразі тривають підготовчі роботи. Про це стало відомо сьогодні, 25 березня, під час онлайн брифінгу в облдержадміністрації.

Як поінформував головний медик Волині Ігор Ващенюк, у зв‘язку з запровадженням надзвичайної ситуації в державі влада вимушена піти на такий крок. Блокпости працюватимуть цілодобово, до чергувань будуть залучені медики.

«У вас не перевірятимуть документи. Поліція контролюватиме, чи не використовують приватні перевізники транспорт для бізнес-перевезень. Як відомо, у період карантину заборонені групові перевезення людей, але люди навчилися обходити закони», ‒ наголосив Ігор Ващенюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Блок пост кажуть стоїть в струмівці. Його обїзджають через ліпіни на борохів і виїжають в піддубцях. Поліція перекрийте перехрестя в піддубцях на Ківерці. В селі буси не їздять а літають як літаки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні