У Дніпрі помер із підозрою на коронавірус чоловік, який повернувся з Єгипту

2
2
У Дніпрі помер із підозрою на коронавірус чоловік, який повернувся з Єгипту
У Дніпрі помер 45-річний чоловік, який тиждень тому повернувся із подорожі до Єгипту.

Відчув нездужання, проте до лікарів звернувся лише сьогодні. На «швидкій» його у важкому стані доправили до Дніпровської міської лікарні №21. Лікарі боролися за життя пацієнта, проте врятувати його не вдалося. Результати тесту на коронавірус будуть відомі завтра, 25 березня. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко, передає УНН із посиланням на пресслужбу ОДА.

“Щойно директор департаменту охорони здоров’я ОДА Валерій Сердюк повідомив мені, що у Дніпровській лікарні № 21 помер чоловік. Після 10-денної подорожі він занедужав, проте займався самолікуванням. Звернувся до лікарів в останній момент. На жаль, попри максимальні зусилля, врятувати пацієнта не вдалося”, — зазначив Олександра Бондаренко.

Чоловік викликав швидку 24 березня. Медики прибули вже у захисних костюмах. Пацієнт був у важкому стані, у лікарні йому діагностували пневмонію.

“Чи причиною ускладнень став саме коронавірус, нині з’ясовується. Результати досліджень будуть відомі вже завтра, — зазначив Олександр Бондаренко. — Ще раз закликаю мешканців області: щойно відчули нездужання, негайно телефонуйте лікарю. Самолікування може призвести до трагічних наслідків”.

Нині на Дніпропетровщині — два лабораторно підтверджені випадки коронавірусу. Ще дев’ять людей нині перевіряють на COVID-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всюди пише ,самоізолюватись а звертатись коли висока температура , він мабуть так і зробив. Поки легко протікало не звертався , а потім пізно. Не правильний алгоритм дій наше МОЗ запропонувало людям що повернулись. При навіть легких проявах просити потрібно тест на коронавірус( приїзджим ззакордону)
Відповісти
Мій знайомий в Києві контактував з хворим на Kovid19 , сидить вдома, з ним разом вся сім'я, в т.ч малі діти. Просив лікарів зробити тест, сказали роблять тоді, коли є явні симптоми. Так що не так то просто в нашій країні зробити тест. Потім кажуть- пізно звернувся.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні