У ЛНТУ розповіли, як даватимуть зарплати під час карантину

1
4
У ЛНТУ розповіли, як даватимуть зарплати під час карантину
Від 17 березня Луцький національний технічний університет перебуває на дистанційному режимі роботи. Повідомили, як у цей час виплачуватимуть зарплату.

"Аби уникнути зайвих дискусій та здогадок, ректор Луцького НТУ Петро Савчук надав роз’яснення щодо виплат працівникам у період карантину", - повідомляє пресслужба ЛНТУ.

«З науково-педагогічними працівниками на загальнодержавному рівні питання оплати врегульовано. Це дистанційна форма взаємодії, яка хоч і потребує специфічної звітності, але зберігає усі виплати. Крім того, ми вводимо систему преміювання за ускладнені умови роботи деканам, завідувачам кафедр та окремим працівникам з подання керівництва.

Складніше із працівниками структурних підрозділів та обслуговуючим персоналом. Ми діятимемо відповідно до законодавства та згідно рекомендацій МОН України та Профспілки працівників освіти і науки України у листі "Про умови та оплату праці працівників закладів освіти і науки в умовах карантину" від 17.03.2020 року.

Отож, за березень університет здійснить повну виплату заробітної плати усім працівникам, незалежно від напрямку їхньої роботи. Тепер про квітень. Опираючись на рекомендації від держави, наша команда вирішила рекомендувати деяким працівникам використовувати оплачувані відпустки. Звісно ж, кожен окремий випадок буде розглянуто та обговорено із працівником особисто, тому такий варіант буде застосовуватися виключно за згодою сторін", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чудовий хід петре, адже перевибори скоро. Підкуп."
вводимо систему преміювання за ускладнені умови роботи деканам, завідувачам кафедр та окремим працівникам з подання керівництва." Гадаю сядуть усі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні