За тиждень на Волині трапилось 108 пожеж

0
-1
За тиждень на Волині трапилось 108 пожеж
У період 16 – 22 березня співробітники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 108 пожеж (з них 71 пожежу трав’яного настилу, та 1 пожежу торфу), здійснили 10 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт. Внаслідок пожеж 3 людини врятовані, 2 людей загинули.

Про це повідомляє пресслужба волинських рятувальників.

Так, 22 березня у селі Рудка-Миринська Ковельського району в пожежі загинули двоє братів.

Окрім того, за минулий тиждень рятувальники області ліквідували 71 пожежу сухої трави на загальній площі 83,6 га. Зокрема у Луцькому районі – 23, Рожищенському – 6, Ківерцівському, Любомльському Любешівському, Турійському – по 5, Ковельському та Іваничівському – по 4, Володимир-Волинському, Маневицькому та Ратнівському – по 3, Камінь-Каширському та Локачинському – по 2 та 1 пожежу в Горохівському районі.

19 березня о 09:30 поблизу села Серхів Маневицького району виникло загорання торфу осередками на площі – 1,2 га. На місці події працювали 12 рятувальників 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини, 2 працівників лісового господарства, 2 – підприємства «Волиньторф». Залучено пожежний автомобіль, 3 мотопомпи та трактор.

Пожежу ліквідовано. Причина загорання встановлюється.

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області ліквідували 62 боєприпаси часів минулий воєн. Розмінування проводилися у Луцькому, Ковельському, Камінь-Каширському та Ківерцівському районах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні