На Волині водій автобуса висадив пасажирів на півдорозі

1
-3
На Волині водій автобуса висадив пасажирів на півдорозі
Водій автобуса сполученням "Луцьк-Гряда" висадив пасажирів з транспорту, аргументуючи це тим, що уже 12 година і діє карантинне обмеження.

Про це інформує "Вісник".

Так, о 9:45 18 березня із Автовокзалу № 1 відправився автобус сполученням Луцьк-Гряда. На кінцевий пункт призначення він мав прибути о 13:25. Оскільки білети у касі не видавали, люди платили водієві, який сказав, що поки не знає, чи буде прямувати далі Любомля, вирішить на місці. Однак гроші взяв до кінцевої зупинки.

У Любомль прибув близько 12:00. За цей час у автобус сіли пасажири, які їхали далі цього міста. Утім усім, хто був у салоні, водій сказав, що це вже кінцева зупинка, і далі він не попрямує. Гроші повернув. Люди розгубилися, адже їх кинули напівдорозі без можливості доїхати додому. Після 12:00 жоден міжміський чи міжобласний громадський транспорт не курсував.

Пасажири добиралися, хто як міг. Хтось попросив, щоб його забрали знайомі, а хтось зупиняв попутні машини, яких на дорогах було досить мало. Один з водіїв, який все ж таки зупинився, щоб підвезти пасажирів, розповів, що зараз страшно підбирати людей на дорозі через загальну паніку поширення коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо він знав що в нього прибуття після заборони на перевезення,то чого взагалі виїхав в рейс.Або якусь довідку на автостанції взяв би.А то по свинські повівся!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні