Розповіли про особливості поховання людей, померлих від коронавірусу

0
-6
Розповіли про особливості поховання людей, померлих від коронавірусу
Рекомендації щодо поховання людей, померлих від коронавірусу, не є особливими, вони передбачають специфічний режим дезінфекції та захисні засоби для лікарів.

Про це під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив Ігор Кузін в.о. директора центру громадського здоров’я МОЗ, передає УНН.

“Ці рекомендації (рекомендації ВООЗ щодо поховання людей померлих від коронавірусу, — ред.) є доволі загальними, вони не є специфічними по відношенню до коронавірусу, але вони прописують специфічні режими дезінфекції... Зазвичай вони рекомендують посилений режим дезінфекції і застосування звичайних запобіжних заходів...Тільки дезінфекція та спеціальні захисні засоби, які застосовуються до лікарів, які безпосередньо заподіяні всьому процесі супроводі”, — зазначив він.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано першу смерть від коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні