Волинські депутати затвердили стратегію розвитку області до 2027 року

1
1
 Волинські депутати затвердили стратегію розвитку області до 2027 року
За словами директора департаменту економіки та європейської інтеграції Волинської ОДА Ігоря Чуліпи, ця стратегія – головний плановий документ розвитку Волині на довгострокову перспективу.

Про це йшлося у четвер, 12 березня, під час чергового засідання сесії обласної ради.

"Наша область має великий туристичний потенціал. У нас є Олика, Володимир-Волинський та Шацькі озера, які ми можемо розвивати і зробити їх привабливими для туристів. Також у нас є значний автомобільний потенціал. Волинь – аграрна область, і наше сільське господарство потрібно ровивати, адже на цьому можна заробляти, це ті тренди, які на світовому ринку надзвичайно прогресують. І останній наш напрям, це – наші ліси, адже при правильному підході ми теж на цьому можемо заробляти чималі кошти", – наголосив Ігор Чуліпа.

Чиновник окреслив п’ятірку стратегічних цілей розвитку Волині до 2027 року. Це: підвищення конкурентоспроможності регіональної економіки, розвиток людського капіталу та підвищення якості життя населення, розвиток інноваційної економіки, розвиток транскордонного співробітництва, раціональне використання природних ресурсів та екологічна безпека.

За словами голова Волинської облради Ірини Вахович, яка теж долучилася до розробки стратегії області, сьогодні неможливо передбачити все на сім років уперед, тому до стратегії будуть вноситися зміни.



Фото Володимира Лук’янчука
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З таким підходом від наших лісів за кілька років нічого не залишиться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні