У Луцьку безплатно стерилізуватимуть собак

1
12
У Луцьку безплатно стерилізуватимуть собак
Незабаром представники ТОВ «Чотири лапи Україна» будуть безплатно стерилізувати безпритульних собак у Луцьку та навчати нових методик працівників комунального підприємства "Ласка".

Планується провести вакцинацію, стерилізацію, дегільментизацію та кліпсування більше, як 200 тварин.

Про це повідомили на сторінці КП "Ласка" у фейсбуці.

Так, незабаром буде підписано Меморандум про співробітництво між виконавчим комітетом Луцької міської ради, неприбутковим благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна».

Згідно з Меморандумом, неприбутковий благодійний фонд FOUR PAWS International виділяє кошти на те, щоб представники ТОВ «Чотири лапи України» провели стерилізацію безпритульних тварин та навчання персоналу сучасним технологіям.

Спеціалістів навчатимуть тому, як відловлювати безпритульних тварин, проводити стерилізацію, вакцинацію, дегільментизацію і кліпсування.

В Україні ТОВ «Чотири лапи Україна» з 2012 року. Вони вже побували в більш ніж 40 містах України, було стерилізовано близько 20 тисяч безпритульних тварин і тепер будуть працювати у Луцьку, на базі КП Ласка.

Команда прибуде у складі двох лікарів, ловця, доглядальника, адміністратора. Представники організації прибудуть у Луцьк на трьох машинах: у них є мобільна клініка-амбулаторія, машина для відлову. Вони поділяться з нами унікальним ветеринарним досвідом.

Після завершення проекту у місті буде стерилізовано чимало собак. А працівники КП Ласка отримають нові знання та унікальний досвід щодо проведення цих операцій, як результат, вони зможуть якісно та кваліфіковано виконувати роботу. Ми співпрацюватимемо з ТОВ «Чотири лапи Україна» й надалі, в тому числі щодо підвищення адопції, тобто знаходження господарів для тварин.

Довідково:

Міжнародний благодійний фонд «FOUR PAWS International» (Чотири лапи) - це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. Серед напрямків роботи - стерилізація, вакцинація тварин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В Житомирі теж в 2016 стерилізували, гроші відмили, частина собак померла від неякісних операцій і відсутності післяопераційного догляду, а потім
Через короткий час одночасно майже всі зникли і собаки, і коти, саме комунальне підприємство, яке займалась стерилізацією разом з фондом чотири лапи по вказівці мерії тихо вночі по черзі знищило майже всіх тварин, щоб не возитись з ними, і нахабно брешуть ть і дурять людей і ніякого покарання.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні