Українським водіям видаватимуть премії за дотримання правил дорожнього руху

1
6
Українським водіям видаватимуть премії за дотримання правил дорожнього руху
Уже придумали такий сервіс, який мотивує не порушувати правила дорожнього руху, і ось за допомогою нього українські водії за бездоганну їзду будуть нагороджуватися. Про це повідомляє РБК−Україна.

Систему штрафів ніхто не відміняв, але мотивація у вигляді Кешбек і знижки при покупці страхового поліса теж повинна дати суттєвий результат.

Для того, щоб скористатися новим сервісом, необхідно завантажити на смартфон додаток, яке буде оцінювати наскільки відповідальним водієм ви є. Від цього і буде залежати розмір знижки.

Додаток називається “Безпечне водіння” і поки що воно є тільки власникам продукції Apple. На сьогоднішній день його вже встановило понад десяти тисяч водіїв. А коли додаток запустять для Android, можна сміливо стверджувати, що кількість людей незабаром значно збільшиться.

Після установки програми перша сума кешбек буде нарахована водію по закінченню перших десяти поїздок, а також стане доступний рейтинг свого водіння.

“Додаток” Штрафи UA “працює з 2016 року. За цей період ми побачили, що сплата штрафу не зменшує кількість аварій. Вивчаючи досвід різних країн, зрозуміли, що цю проблему можна вирішити, якщо надати ефективний спосіб привчити себе до більш відповідального управління. Матеріальне винагороду працює краще, ніж штрафи. Але проблема не вирішиться, якщо міста не будуть зацікавлені у формуванні культури свідомого водіння “, − повідомляє Денис Дмитров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага,а переможцям пам'ятники ставити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні