У селищі на Волині планують відкрити сучасний ЦНАП

0
5
У селищі на Волині планують відкрити сучасний ЦНАП
У Любешові планують відкрити новий сучасний ЦНАП.

Про це йдеться на сайті Любешівської ОТГ.

«У такій великій громаді, як наша, має буди окреме приміщення ЦНАПу, де жителі Любешівщини зможуть отримувати найширший перелік послуг, доступно і якісно» - вважає голова Любешівської ОТГ Олег Кух.

Любешівська селищна рада торік замовила проєктно-кошторисну документацію по реконструкції нежитлових приміщень державної центральної районної аптеки №33 під Центр надання адміністративних послуг.

Проєктом передбачено і розміщення аптеки №33, площа якої становитиме 53,6 метра квадратного.

Вартість робіт з реконструкції становить –7 млн 100 тис. грн. Наразі дану документацію подано на експертизу. Після проведення реконструкції приміщення, яке планується у 2020 році, ЦНАП у Любешівській громаді буде працювати в повноцінному форматі, і жителі громади матимуть змогу отримати якісні адміністративні послуги у комфортних умовах, переконаний очільник громади.

Разом з тим, проєктом передбачено і розміщення аптеки №33, площа якої становитиме 53,6 метра квадратного. Про це інформує сайт Любешівської ОТГ.
Теги: цнап, отг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні