Чи будуть на Ковельській у Луцьку щось будувати

1
-1
Чи будуть на Ковельській у Луцьку щось будувати
У Луцькраді запевнили, що на вулиці Ковельській, 17 не будуть нічого будувати.

Про це стало відомо у середу, 26 лютого, на пленарному засіданні чергової сесії Луцької міської ради.

Депутат Микола Федік поцікавився, як довго на Ковельській, 17 будуть проводитися будівельні роботи. За його слова, туди щоденно звозять землю та різне будівельне сміття.

Як розповів радник міського голови Ігор Поліщук, нині департамент житлово-комунального господарства замовив бетонні блоки, які встановлять на вказаній ділянці вже наступного тижня.

«Вони будуть встановлені навколо ділянки, де можливі заїзди великогабаритного транспорту. Ставили шлагбауми, огороджувальні цепи – це безрезультатно, бо їх зривають, перерізають болгаркою. Ніяких робіт там не буде», – зазначив Поліщук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так мало того, треба змусити отого що там наробив вивезти оте сміття,і привести оту ділянку до того стану в якому вона була.Бо зараз почнуться заяви ,оо там сміття то вже краще щось побудувати-облагородити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні