У волинянина поліцейські знайшли зброю і боєприпаси. ФОТО

0
3
У волинянина поліцейські знайшли зброю і боєприпаси. ФОТО
У Володимирі-Волинському поліцейські вилучили у місцевого жителя зброю та боєприпаси, а в Ратному - ніж.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У вівторок, 18 лютого, співробітники кримінальної поліції Володимир-Волинського відділу за місцем проживання 50-річного місцевого жителя виявили та вилучили дві мисливські нарізні рушниці «Сайга М З» калібру 7,62 мм та «ТОЗ 9901» калібру 5,6 мм Окрім цього, у волинянина поліцейські вилучили травматичний пістолет калібру 9 мм, 500 набоїв калібру 5,6 мм та 65 – калібру 7,62 мм. Зброю та боєприпаси чоловік зберігав за місцем проживання без відповідних дозвільних документів.



Цього ж дня по вулиці Центральній у Ратному в автомобілі Volkswagen Golf 3, котрий належить 35-річному місцевому жителю, співробітники групи реагування патрульної поліції виявили та вилучили мисливський ніж, схожий на холодну зброю.



Вилучену зброю та боєприпаси направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цими фактами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами) та ч. 2 ст. 263 (носіння кинджалів, фінських ножів, чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні