На Волині вночі застрелили двох косуль. ФОТО

0
9
На Волині вночі застрелили двох косуль. ФОТО
Вночі 3 вересня у мисливських угіддях було виявлено дві застрелені косулі. Інцидент трапився поблизу села Штунь Ковельського району. Про це повідомляє поліція Волині.

Під час нічного рейду мисливських угідь єгер виявив дві застрелені косулі, біля яких він застав двох чоловіків. Також біля косуль стояв автомобіль Ford.

Лісівник викликав поліцію. Під час обшуку автомобіля виявили патрони до нарізної зброї, предмет, схожий на мисливський ніж, полімерні пакети, мотузки та інше знаряддя, яке може використовуватись для незаконного полювання.

Убитих тварин відправлено у місцеву ветлікарню для розтину та встановлення остаточних причин загибелі.

Чоловікам загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста шістдесяти до двохсот сорока годин, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні