Із 17 березня Луцьком не їздитимуть дві приміські маршрутки

0
-3
Із 17 березня Луцьком не їздитимуть дві приміські маршрутки
Волинська ОДА підписала меморандум про співпрацю із Луцькою міською радою. Меморандум уклали для співпраці у питаннях курсування автобусів по приміських та міських маршрутах вулицями міста Луцька та за його межами.

Про це повідомили в пресслужбі ОДА.

Як зазначається у Меморандумі, «у вирішенні питання курсування автобусів по приміських приміських та міських маршрутах вулицями міста Луцька та за межами Луцька, сторони керуються виключно вимогами чинного законодавства та рішенням міської ради від 25.07.2007 №16/17 «Про забезпечення дотримання Закону України «Про автомобільний транспорт на вулицях міста Луцька».

За результатами перемовин, які тривали кілька місяців, обидві сторони домовилися про схеми руху окремих приміських маршрутів.

Серед домовленостей – залишити в схемах руху центральні вулиці міста до закінчення терміну дії договору.

Для прикладу, у переліку обумовлених пунктів – зміна схеми руху та приведення у відповідність розкладу руху на маршруті №251 Підгайці – Забороль» з 01.12.2021 (закінчення терміну дії договору).

Окрім цього, відповідно до меморандуму, перестануть курсувати два маршрути: №233 з 30.03.2020 року та №236 з 17.03.2020-го року.

Схеми курсування маршрутів №103 та №107 Луцьк-Ківерці продовжать до села Гірка Полонка.

Усі автобуси, які здійснюються перевезення до приміських сіл, курсуватимуть по затверджених у Волинській ОДА схемах маршруту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні