На Волині будуть діяти нові перепустки для пересування в комендантську годину

0
На Волині будуть діяти нові перепустки для пересування в комендантську годину
На Волині з 1 лютого діятимуть перепустки нового зразка для переміщення в умовах комендантської години.

Про це 25 січня повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОВА.

«Звертаємо увагу волинян та усіх мешканців області – для переміщення по території Волині в умовах комендантської години до 1 лютого 2024 року необхідно отримати перепустку нового зразка», – зазначили в ОВА.

Виготовлення бланків перепусток організовує Луцький зональний відділ Військової служби правопорядку на підставі письмової заявки, адресованої начальникові обласної військової адміністрації та комендантові області.

Прийом громадян комендант області здійснює в приміщенні Луцького зонального відділу ВСП у вівторок та четвер з 15:00 по 18:00.

Перепустка надається для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби медичної, пожежної, інкасаторської та аварійних служб, а також для транспортних засобів підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів на території Волинської області, волонтерам, які здійснюють транспортування гуманітарної допомоги через Волинську область.

Детальніше про заміну перепусток та зразки заявок за посиланням.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні